Pensioensviering Valkenswaard

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch pensioensviering bij Valkenswaard

Als u een pensioensviering wilt geven in de omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als pensioensvieringen heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw pensioensviering een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende plek omgeven door groen en natuur bij Valkenswaard, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw pensioensviering tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een pensioensviering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een pensioensviering in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Valkenswaard en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle pensioensvieringen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een pensioensviering in stijl bij Valkenswaard

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een pensioensviering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Valkenswaard en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

De perfecte pensioensviering op maat dankzij de sterke communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde pensioensvieringen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een pensioensviering. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement bij Valkenswaard! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...