Pensioensviering Weert

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch pensioensviering bij Weert

Als u een pensioensviering wilt plannen in de buurt van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals pensioensvieringen verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw pensioensviering een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende ligging omgeven door een oase van groen bij Weert, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw pensioensviering op en top toen doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een pensioensviering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een pensioensviering in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Weert en omstreken, met een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle pensioensvieringen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Weert en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een pensioensviering in stijl bij Weert

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een pensioensviering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Weert en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het volmaakte pensioensviering op maat dankzij de duidelijke communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige pensioensvieringen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een pensioensviering. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Weert! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...