Pensioensviering Zonhoven

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk pensioensviering bij Zonhoven

Als u een pensioensviering wilt houden in de mooie omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals pensioensvieringen presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw pensioensviering een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Zonhoven, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw pensioensviering vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een pensioensviering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een pensioensviering in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw pensioensviering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle pensioensvieringen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met pensioensvieringen in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een pensioensviering in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een pensioensviering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Zonhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste drankjes en hapjes voor de beste pensioensvieringen in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het beste pensioensviering op maat dankzij de sterke communicatie

pensioensvieringen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde pensioensvieringen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een pensioensviering. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een pensioensviering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Zonhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...