Personeelsfeest Beringen

Prachtig Personeelsfeest nabij Beringen

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk personeelsfeest bij Beringen

Als u een personeelsfeest wilt geven in de omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in evenementen als personeelsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw personeelsfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Beringen, een superenthousiast team dat alles doet om uw personeelsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een personeelsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een personeelsfeest in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Beringen en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op het omliggende groen, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn onderdelen voor succesvolle personeelsfeesten. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Beringen en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een personeelsfeest in stijl bij Beringen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een personeelsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het beste personeelsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde personeelsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een personeelsfeest. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Beringen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...