Personeelsfeest Bocholt

Fantastisch Personeelsfeest nabij Bocholt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk personeelsfeest bij Bocholt

Als u een personeelsfeest wilt geven in de mooie omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als personeelsfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw personeelsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Bocholt, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw personeelsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een personeelsfeest in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn onderdelen voor succesvolle personeelsfeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een personeelsfeest in stijl bij Bocholt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een personeelsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Bocholt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakte personeelsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige personeelsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een personeelsfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Bocholt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...