Personeelsfeest Bree

Uniek Personeelsfeest bij Bree

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch personeelsfeest bij Bree

Als u een personeelsfeest wilt geven in de buurt van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als personeelsfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw personeelsfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Bree, een superenthousiast team dat alles doet om uw personeelsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een personeelsfeest in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bree en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn elementen voor succesvolle personeelsfeesten. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Bree en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een personeelsfeest in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een personeelsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Bree en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het volmaakte personeelsfeest op maat dankzij de goede communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige personeelsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een personeelsfeest. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Bree! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...