Personeelsfeest Eindhoven

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk personeelsfeest bij Eindhoven

Als u een personeelsfeest wilt houden in de buurt van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals personeelsfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw personeelsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale plek omgeven door een oase van groen bij Eindhoven, een enthousiast team dat alles voorziet om uw personeelsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een personeelsfeest in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Eindhoven en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn onderdelen voor succesvolle personeelsfeesten. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een personeelsfeest in stijl bij Eindhoven

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een personeelsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Eindhoven en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De ideale personeelsfeest op maat dankzij de goede communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische personeelsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een personeelsfeest. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Eindhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...