Personeelsfeest Genk

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk personeelsfeest bij Genk

Als u een personeelsfeest wilt plannen in de buurt van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals personeelsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw personeelsfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Genk, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw personeelsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een personeelsfeest in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Genk en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn ingrediënten voor succesvolle personeelsfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Genk en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een personeelsfeest in stijl bij Genk

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een personeelsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

De perfecte personeelsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige personeelsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een personeelsfeest. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event bij Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...