Personeelsfeest Hasselt

Prachtig Personeelsfeest nabij Hasselt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch personeelsfeest bij Hasselt

Als u een personeelsfeest wilt geven in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder andere events zoals personeelsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw personeelsfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Hasselt, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw personeelsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een personeelsfeest in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Hasselt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn aspecten voor succesvolle personeelsfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een personeelsfeest in stijl bij Hasselt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een personeelsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het volmaakste personeelsfeest op maat dankzij de goede communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde personeelsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een personeelsfeest. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Hasselt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...