Personeelsfeest Houthalen-Helchteren

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk personeelsfeest bij Houthalen-Helchteren

Als u een personeelsfeest wilt geven in de buurt van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals personeelsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw personeelsfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door een oase van groen bij Houthalen-Helchteren, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw personeelsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een personeelsfeest in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, geven u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn ingrediënten voor succesvolle personeelsfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een personeelsfeest in stijl bij Houthalen-Helchteren

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een personeelsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Houthalen-Helchteren en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

De ideale personeelsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische personeelsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een personeelsfeest. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement bij Houthalen-Helchteren! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...