Personeelsfeest Kinrooi

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch personeelsfeest bij Kinrooi

Als u een personeelsfeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals personeelsfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw personeelsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Kinrooi, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw personeelsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een personeelsfeest in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Kinrooi en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn ingrediënten voor succesvolle personeelsfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een personeelsfeest in stijl bij Kinrooi

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een personeelsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Kinrooi en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De ideale personeelsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige personeelsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een personeelsfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Kinrooi! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...