Personeelsfeest Limburg

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk personeelsfeest bij Limburg

Als u een personeelsfeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals personeelsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw personeelsfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Limburg, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw personeelsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een personeelsfeest in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Limburg en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn onderdelen voor succesvolle personeelsfeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Limburg en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een personeelsfeest in stijl bij Limburg

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een personeelsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het volmaakte personeelsfeest op maat dankzij de goede communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige personeelsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een personeelsfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Limburg! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...