Personeelsfeest Lommel

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk personeelsfeest bij Lommel

Als u een personeelsfeest wilt houden in de mooie omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals personeelsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw personeelsfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Lommel, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw personeelsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een personeelsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een personeelsfeest in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Lommel en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn elementen voor succesvolle personeelsfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Lommel en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een personeelsfeest in stijl bij Lommel

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een personeelsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Lommel en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het volmaakte personeelsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische personeelsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een personeelsfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Lommel! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...