Personeelsfeest Maaseik

Uniek Personeelsfeest bij Maaseik

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch personeelsfeest bij Maaseik

Als u een personeelsfeest wilt geven in de mooie omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals personeelsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw personeelsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omgeven door een oase van groen bij Maaseik, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw personeelsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een personeelsfeest in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle personeelsfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een personeelsfeest in stijl bij Maaseik

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een personeelsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Maaseik en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De ideale personeelsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde personeelsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een personeelsfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement in de buurt van Maaseik! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...