Personeelsfeest Maasmechelen

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk personeelsfeest bij Maasmechelen

Als u een personeelsfeest wilt plannen in de buurt van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op evenementen zoals personeelsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw personeelsfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omsingeld door groen en natuur bij Maasmechelen, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw personeelsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een personeelsfeest in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maasmechelen en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn aspecten voor succesvolle personeelsfeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een personeelsfeest in stijl bij Maasmechelen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een personeelsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Maasmechelen en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De perfecte personeelsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde personeelsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een personeelsfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement in de buurt van Maasmechelen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...