Personeelsfeest Neerpelt

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk personeelsfeest bij Neerpelt

Als u een personeelsfeest wilt geven in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als personeelsfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw personeelsfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Neerpelt, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw personeelsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een personeelsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een personeelsfeest in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle personeelsfeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een personeelsfeest in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een personeelsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Neerpelt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

De perfecte personeelsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische personeelsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een personeelsfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Neerpelt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...