Personeelsfeest Opglabbeek

Prachtig Personeelsfeest nabij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk personeelsfeest bij Opglabbeek

Als u een personeelsfeest wilt houden in de mooie omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals personeelsfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw personeelsfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige plek omgeven door een oase van groen bij Opglabbeek, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw personeelsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een personeelsfeest in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Opglabbeek en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn elementen voor succesvolle personeelsfeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een personeelsfeest in stijl bij Opglabbeek

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een personeelsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Opglabbeek en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

De perfecte personeelsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische personeelsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een personeelsfeest. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement bij Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...