Personeelsfeest Peer

Uniek Personeelsfeest nabij Peer

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch personeelsfeest bij Peer

Als u een personeelsfeest wilt houden in de omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als personeelsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw personeelsfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Peer, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw personeelsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een personeelsfeest in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Peer en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle personeelsfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Peer en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een personeelsfeest in stijl bij Peer

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een personeelsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Peer en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

De ideale personeelsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische personeelsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een personeelsfeest. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Peer! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...