Personeelsfeest Roermond

Leuk Personeelsfeest nabij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch personeelsfeest bij Roermond

Als u een personeelsfeest wilt plannen in de omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals personeelsfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw personeelsfeest een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door groen en natuur bij Roermond, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw personeelsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een personeelsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een personeelsfeest in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Roermond en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle personeelsfeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Roermond en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een personeelsfeest in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een personeelsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Roermond en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De perfecte personeelsfeest op maat dankzij de goede communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde personeelsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een personeelsfeest. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Roermond! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...