Personeelsfeest Valkenswaard

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch personeelsfeest bij Valkenswaard

Als u een personeelsfeest wilt geven in de buurt van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals personeelsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw personeelsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige plek omsingeld door groen en natuur bij Valkenswaard, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw personeelsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een personeelsfeest in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Valkenswaard en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor succesvolle personeelsfeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een personeelsfeest in stijl bij Valkenswaard

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een personeelsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

De perfecte personeelsfeest op maat dankzij de goede communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische personeelsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een personeelsfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement in de buurt van Valkenswaard! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...