Personeelsfeest Weert

Mooi Personeelsfeest bij Weert

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk personeelsfeest bij Weert

Als u een personeelsfeest wilt plannen in de mooie omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals personeelsfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw personeelsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Weert, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw personeelsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een personeelsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een personeelsfeest in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Weert en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn onderdelen voor succesvolle personeelsfeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Weert en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een personeelsfeest in stijl bij Weert

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een personeelsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Weert en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het volmaakste personeelsfeest op maat dankzij de goede communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische personeelsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een personeelsfeest. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Weert! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...