Personeelsfeest Zonhoven

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch personeelsfeest bij Zonhoven

Als u een personeelsfeest wilt organiseren in de omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals personeelsfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw personeelsfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie ligging omsingeld door groen en natuur bij Zonhoven, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw personeelsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een personeelsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een personeelsfeest in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw personeelsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle personeelsfeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met personeelsfeesten in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een personeelsfeest in stijl bij Zonhoven

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een personeelsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Zonhoven en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste personeelsfeesten in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakste personeelsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

personeelsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde personeelsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een personeelsfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een personeelsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Zonhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...