Receptie Beringen

Prachtig Receptie bij Beringen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch receptie bij Beringen

Als u een receptie wilt organiseren in de buurt van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals recepties heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw receptie een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Beringen, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw receptie tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een receptie in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Beringen en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle recepties. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met recepties in de buurt van Beringen en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een receptie in stijl bij Beringen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een receptie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste recepties in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het beste receptie op maat dankzij de sterke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een receptie. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een receptie in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement in de buurt van Beringen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...