Receptie Bocholt

Leuk Receptie bij Bocholt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch receptie bij Bocholt

Als u een receptie wilt plannen in de omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals recepties verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw receptie een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige plek omsingeld door groen en natuur bij Bocholt, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw receptie op en top toen doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een receptie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een receptie in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bocholt en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle recepties. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met recepties in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een receptie in stijl bij Bocholt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een receptie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Bocholt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste recepties in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

De perfecte receptie op maat dankzij de bedreven communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde recepties. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een receptie. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een receptie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Bocholt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...