Receptie Bree

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch receptie bij Bree

Als u een receptie wilt geven in de mooie omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als recepties presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw receptie een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door groen en natuur bij Bree, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw receptie vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een receptie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een receptie in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bree en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle recepties. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met recepties in de buurt van Bree en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een receptie in stijl bij Bree

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een receptie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste recepties in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het volmaakste receptie op maat dankzij de goede communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde recepties. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een receptie. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een receptie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Bree! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...