Receptie Eindhoven

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk receptie bij Eindhoven

Als u een receptie wilt plannen in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Met een expertise in evenementen zoals recepties biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw receptie een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Eindhoven, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw receptie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een receptie in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle recepties. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met recepties in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een receptie in stijl bij Eindhoven

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een receptie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Eindhoven en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste recepties in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakte receptie op maat dankzij de duidelijke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een receptie. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een receptie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Eindhoven! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...