Receptie Genk

Uniek Receptie nabij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk receptie bij Genk

Als u een receptie wilt geven in de omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals recepties heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw receptie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Genk, een enthousiast team dat alles voorziet om uw receptie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een receptie in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Genk en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle recepties. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met recepties in de buurt van Genk en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een receptie in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een receptie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste recepties in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het volmaakte receptie op maat dankzij de duidelijke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een receptie. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een receptie in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Genk! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...