Receptie Hasselt

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch receptie bij Hasselt

Als u een receptie wilt organiseren in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in evenementen als recepties verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw receptie een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige plek omgeven door groen en natuur bij Hasselt, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw receptie vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een receptie in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Hasselt en omstreken, met een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, geven u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle recepties. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met recepties in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een receptie in stijl bij Hasselt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een receptie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste recepties in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het volmaakte receptie op maat dankzij de sterke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een receptie. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een receptie in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Hasselt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...