Receptie Houthalen-Helchteren

Uniek Receptie bij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk receptie bij Houthalen-Helchteren

Als u een receptie wilt geven in de omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals recepties heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw receptie een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende locatie omsingeld door groen en natuur bij Houthalen-Helchteren, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw receptie tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een receptie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een receptie in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle recepties. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met recepties in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een receptie in stijl bij Houthalen-Helchteren

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een receptie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Houthalen-Helchteren en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste recepties in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

De perfecte receptie op maat dankzij de sterke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een receptie. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een receptie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement bij Houthalen-Helchteren! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...