Receptie Kinrooi

Uniek Receptie nabij Kinrooi

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk receptie bij Kinrooi

Als u een receptie wilt organiseren in de buurt van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als recepties verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw receptie een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale ligging omsingeld door groen en natuur bij Kinrooi, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw receptie op en top toen doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een receptie in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Kinrooi en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle recepties. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met recepties in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een receptie in stijl bij Kinrooi

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een receptie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Kinrooi en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste drankjes en hapjes voor de beste recepties in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

Het volmaakte receptie op maat dankzij de duidelijke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een receptie. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een receptie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event bij Kinrooi! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...