Receptie Limburg

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk receptie bij Limburg

Als u een receptie wilt plannen in de omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals recepties heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw receptie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige locatie omgeven door een oase van groen bij Limburg, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw receptie vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een receptie in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Limburg en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn aspecten voor succesvolle recepties. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met recepties in de buurt van Limburg en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een receptie in stijl bij Limburg

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een receptie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Limburg en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste recepties in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het volmaakste receptie op maat dankzij de sterke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde recepties. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een receptie. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een receptie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event bij Limburg! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...