Receptie Lommel

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk receptie bij Lommel

Als u een receptie wilt organiseren in de mooie omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op events zoals recepties presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw receptie een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door groen en natuur bij Lommel, een enthousiast team dat alles doet om uw receptie vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een receptie in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Lommel en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle recepties. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met recepties in de buurt van Lommel en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een receptie in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een receptie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Lommel en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste recepties in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het beste receptie op maat dankzij de goede communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een receptie. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een receptie in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Lommel! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...