Receptie Maaseik

Prachtig Receptie nabij Maaseik

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch receptie bij Maaseik

Als u een receptie wilt geven in de omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals recepties biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw receptie een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende plek omgeven door groen en natuur bij Maaseik, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw receptie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een receptie in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maaseik en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn elementen voor succesvolle recepties. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met recepties in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een receptie in stijl bij Maaseik

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een receptie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Maaseik en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste recepties in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De perfecte receptie op maat dankzij de sterke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een receptie. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een receptie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Maaseik! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...