Receptie Maasmechelen

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch receptie bij Maasmechelen

Als u een receptie wilt organiseren in de omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals recepties presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw receptie een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Maasmechelen, een superenthousiast team dat alles doet om uw receptie vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een receptie in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maasmechelen en omstreken, met een groot terras met zicht op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle recepties. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met recepties in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een receptie in stijl bij Maasmechelen

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een receptie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Maasmechelen en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste recepties in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

Het beste receptie op maat dankzij de sterke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische recepties. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een receptie. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een receptie in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Maasmechelen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...