Receptie Neerpelt

Fantastisch Receptie bij Neerpelt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk receptie bij Neerpelt

Als u een receptie wilt houden in de buurt van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals recepties biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw receptie een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Neerpelt, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw receptie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een receptie in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn aspecten voor succesvolle recepties. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met recepties in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een receptie in stijl bij Neerpelt

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een receptie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Neerpelt en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste recepties in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

De ideale receptie op maat dankzij de goede communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een receptie. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een receptie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event bij Neerpelt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...