Receptie Opglabbeek

Mooi Receptie bij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch receptie bij Opglabbeek

Als u een receptie wilt geven in de mooie omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op evenementen zoals recepties biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw receptie een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende locatie omsingeld door groen en natuur bij Opglabbeek, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw receptie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een receptie in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Opglabbeek en omstreken, met een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn onderdelen voor succesvolle recepties. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met recepties in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een receptie in stijl bij Opglabbeek

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een receptie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Opglabbeek en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste recepties in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

Het volmaakte receptie op maat dankzij de sterke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een receptie. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een receptie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement in de buurt van Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...