Receptie Peer

Prachtig Receptie bij Peer

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk receptie bij Peer

Als u een receptie wilt plannen in de omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals recepties verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw receptie een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Peer, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw receptie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een receptie in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Peer en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn ingrediënten voor succesvolle recepties. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met recepties in de buurt van Peer en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een receptie in stijl bij Peer

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een receptie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Peer en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste drankjes en hapjes voor de beste recepties in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het volmaakte receptie op maat dankzij de goede communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische recepties. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een receptie. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een receptie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Peer! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...