Receptie Roermond

Mooi Receptie bij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk receptie bij Roermond

Als u een receptie wilt organiseren in de buurt van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op evenementen zoals recepties verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw receptie een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie plek omsingeld door groen en natuur bij Roermond, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw receptie vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een receptie in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Roermond en omstreken, met een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor succesvolle recepties. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met recepties in de buurt van Roermond en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een receptie in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een receptie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Roermond en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste recepties in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

Het volmaakste receptie op maat dankzij de bedreven communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een receptie. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een receptie in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Roermond! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...