Receptie Valkenswaard

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch receptie bij Valkenswaard

Als u een receptie wilt geven in de omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals recepties biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw receptie een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door groen en natuur bij Valkenswaard, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw receptie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een receptie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een receptie in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Valkenswaard en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle recepties. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met recepties in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een receptie in stijl bij Valkenswaard

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een receptie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Valkenswaard en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste recepties in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het volmaakte receptie op maat dankzij de duidelijke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde recepties. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een receptie. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een receptie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement in de buurt van Valkenswaard! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...