Receptie Weert

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch receptie bij Weert

Als u een receptie wilt organiseren in de mooie omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op events zoals recepties verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw receptie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een oase van groen bij Weert, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw receptie vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een receptie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een receptie in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Weert en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn aspecten voor succesvolle recepties. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met recepties in de buurt van Weert en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een receptie in stijl bij Weert

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een receptie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Weert en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste recepties in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het volmaakste receptie op maat dankzij de duidelijke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een receptie. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een receptie in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Weert! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...