Receptie Zonhoven

Fantastisch Receptie bij Zonhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk receptie bij Zonhoven

Als u een receptie wilt organiseren in de buurt van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals recepties verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw receptie een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Zonhoven, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw receptie vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een receptie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een receptie in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Zonhoven en omstreken, met een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw receptie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn elementen voor succesvolle recepties. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met recepties in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een receptie in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een receptie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Zonhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste recepties in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakte receptie op maat dankzij de sterke communicatie

recepties in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde recepties. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een receptie. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een receptie in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Zonhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...