Seminarie Beringen

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Beringen

Als u een seminarie wilt geven in de buurt van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals seminaries heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Beringen, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw seminarie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een seminarie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een seminarie in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Beringen en omstreken, met een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn onderdelen voor succesvolle seminaries. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met seminaries in de buurt van Beringen en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een seminarie in stijl bij Beringen

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een seminarie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste seminaries in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het volmaakte seminarie op maat dankzij de duidelijke communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische seminaries. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een seminarie. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement bij Beringen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...