Seminarie Bocholt

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Bocholt

Als u een seminarie wilt houden in de mooie omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op evenementen zoals seminaries presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende plek omsingeld door groen en natuur bij Bocholt, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw seminarie op en top toen doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een seminarie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een seminarie in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bocholt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn ingrediënten voor succesvolle seminaries. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met seminaries in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een seminarie in stijl bij Bocholt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een seminarie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Bocholt en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste seminaries in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakte seminarie op maat dankzij de bedreven communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische seminaries. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een seminarie. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event bij Bocholt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...