Seminarie Bree

Leuk Seminarie bij Bree

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk seminarie bij Bree

Als u een seminarie wilt houden in de mooie omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals seminaries verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw seminarie een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende plek omgeven door een oase van groen bij Bree, een superenthousiast team dat alles doet om uw seminarie op en top toen doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een seminarie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een seminarie in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bree en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn elementen voor succesvolle seminaries. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met seminaries in de buurt van Bree en een overnachting in ons gezellige hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een seminarie in stijl bij Bree

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een seminarie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste seminaries in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het volmaakste seminarie op maat dankzij de goede communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde seminaries. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een seminarie. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement bij Bree! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...