Seminarie Eindhoven

Prachtig Seminarie bij Eindhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk seminarie bij Eindhoven

Als u een seminarie wilt geven in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder meer events zoals seminaries biedt Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw seminarie een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende ligging omgeven door groen en natuur bij Eindhoven, een enthousiast team dat alles voorziet om uw seminarie op en top toen doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een seminarie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een seminarie in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn elementen voor succesvolle seminaries. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met seminaries in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een seminarie in stijl bij Eindhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een seminarie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Eindhoven en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste seminaries in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De ideale seminarie op maat dankzij de goede communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde seminaries. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een seminarie. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...