Seminarie Genk

Fantastisch Seminarie nabij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Genk

Als u een seminarie wilt organiseren in de buurt van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder andere events zoals seminaries verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw seminarie een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Genk, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw seminarie tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een seminarie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een seminarie in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Genk en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle seminaries. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met seminaries in de buurt van Genk en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een seminarie in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een seminarie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste seminaries in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

De ideale seminarie op maat dankzij de duidelijke communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige seminaries. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een seminarie. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement in de buurt van Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...