Seminarie Hasselt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk seminarie bij Hasselt

Als u een seminarie wilt plannen in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals seminaries heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw seminarie een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie ligging omsingeld door groen en natuur bij Hasselt, een enthousiast team dat alles voorziet om uw seminarie tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een seminarie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een seminarie in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Hasselt en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle seminaries. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met seminaries in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een seminarie in stijl bij Hasselt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een seminarie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Hasselt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste seminaries in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het volmaakste seminarie op maat dankzij de sterke communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige seminaries. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een seminarie. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Hasselt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...