Seminarie Houthalen-Helchteren

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Houthalen-Helchteren

Als u een seminarie wilt houden in de omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals seminaries presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door groen en natuur bij Houthalen-Helchteren, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw seminarie op en top toen doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een seminarie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een seminarie in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle seminaries. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met seminaries in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een seminarie in stijl bij Houthalen-Helchteren

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een seminarie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Houthalen-Helchteren en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste seminaries in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

Het volmaakte seminarie op maat dankzij de bedreven communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde seminaries. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een seminarie. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event bij Houthalen-Helchteren! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...