Seminarie Kinrooi

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Kinrooi

Als u een seminarie wilt organiseren in de mooie omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals seminaries verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw seminarie een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende ligging omgeven door groen en natuur bij Kinrooi, een enthousiast team dat alles doet om uw seminarie tot in de puntjes uit te werken, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een seminarie) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een seminarie in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Kinrooi en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn ingrediënten voor succesvolle seminaries. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met seminaries in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een seminarie in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een seminarie. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Kinrooi en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste seminaries in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

Het beste seminarie op maat dankzij de sterke communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde seminaries. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een seminarie. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement bij Kinrooi! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...