Seminarie Limburg

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch seminarie bij Limburg

Als u een seminarie wilt organiseren in de buurt van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals seminaries presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw seminarie een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Limburg, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw seminarie op en top toen doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een seminarie) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een seminarie in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Limburg en omstreken, met een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw seminarie. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle seminaries. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met seminaries in de buurt van Limburg en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een seminarie in stijl bij Limburg

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een seminarie. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Limburg en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste seminaries in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

De perfecte seminarie op maat dankzij de goede communicatie

seminaries in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde seminaries. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een seminarie. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een seminarie in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...